Uğur Özteke

Uğur Özteke

Siz ne diyorsanız o

Siz ne diyorsanız o

Yine klasik bir hafta sonu yazısı ile birlikteyiz. Aslında bu klasik hafta sonu yazılarında pek tatlıya tuzluya, etliye sütlüye dokunmayız. Çünkü bırakın sizler de yöneticilerimiz de siyasilerimiz de rahat rahat tatil yapsınlar. Biz çalışırız önemli değil; çünkü bizimki bir inanç meselesi. Bir sevda, bir kara sevda… Cenabı Allah’ım sağlık versin, huzur versin mutluluk versin imkan versin biz her gün çalışalım. Hiçbir şikayetimiz yok, hele hele çalışırken bir şeylerin, eksikliklerinin giderilmesine düzelmesine vesile olabiliyorsak ne mutlu bize. Çok şükür. Bugün önce iki okurumuzun epeydir ihmal ettiğim durumunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

*****

Okurumuz İbrahim Bey özetle şöyle diyordu;

“Sa. Uğur abi,

Yeni stadyumun çatısındaki led ışıklandırması çok güzel düşünülmüş. Öyle ki yabancı sosyal medyalarda bile görsel şov olarak paylaşılıyor. Yaklaşık 7 aydır Doğu Tribünü tarafındaki kısım bozuk. Hiç ilgilenen de yok. Bir de sen dillendirsen de milli maça kadar düzeltilse çok iyi olur. Çünkü maç günü dronelerle stadın üstünden canlı yayında görüntüler yayınlanıyor. Kolay gelsin.”

.......

İbrahim Bey’e çok çok teşekkür ediyoruz, bizi uyardı. Bu belki de ilgililerin farkında olmadıkları bir durumdu. Ben Hilmi Başkan ve yöneticilerin bu konuya derhal el atacağına inanıyorum; çünkü Sayın Hilmi Kulluk bu konularda inanılmaz titiz ve hassas.

Bunu yazarken aklıma geldi Başkan Hilmi Kulluk ve yönetiminin Osmanlıspor ile oynanacak özel maçı iptal etmelerini ve gerekçelerini de yüzde binbeşyüz haklı buluyorum ve tek kelimeyle “helal olsun” diyorum.

FATİH BEY’İN SESİNİ DUYURMALIYIZ

Okullarımızda Fatih Z….. Bey’in şöyle bir serzenişi var:

Selçuklu Kaymakamlığına AĞIR ENGELLİ olan oğlum için evde bakım maaşı bağlanması ile ilgili müracaat ettim, sonra öğrendim ki henüz komisyon falan kurulmamış, Selçuklu ilçesinde oturan engelli aileleri mağdur oldu. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma’da nedenini hâlâ anlayamadığım sebeplerden dolayı müracaatım bir ayı geçmiştir. Şu anda çok mağduruz ve Sayın Kaymakamımızdan bu konuda acil yardım ve destek bekliyoruz. Saygılarımla Uğur abim.”

Bizim resmi kurumlarımızda bu işlerin hiç aksamadığını ve ak satılmadığını biliyoruz belki değerli okurumuz, mağdur babanın ve bizlerin bilmediği bazı şeyler vardır ama inşallah haftaya ben de bizzat Sayın Kaymakamımızı rahatsız ederek durumun aslını öğrenmeye çalışacağım.

*****

Biraz da Türkiye genelinde başlatılan % 10 kampanyasının şehrimizde vatandaş bazında nasıl hissedildiğini değerlendirelim mi?

Yok yok ben bu oyunda topa asla girmem ama bu cumartesi pazar inşallah AVM’lerden küçük esnafa, sokaktan çarşı pazara, Rampalı’dan Kemerli’ye kısa bir gözlem yapacağım söz sizde top sizde.

İyi şeylerin olacağına inanıyorum. İnanıyorum ama biraz canımız acıyor değil mi?

Geçecek bunlar da geçecek ama bugün fazla bir şey söylemek istemiyorum haydi hafta başı yeniden birlikte olalım güzel şeyler yazalım inşallah…

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

 

Papağan söyleyeni anlamaz ama aklında tutar.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

 

Samimiyeti küçük menfaatler için satmadığımız zaman daha iyi adam oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR