İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Şükür Kavuşturana

Şükür Kavuşturana

 

 

Nerden baksanız on sekiz ay oldu Konyaspor’un taraftarından uzak kalması. Ama sonunda buluştu ve ilk buluşmasında da taraftarını memnun ederek başlamış oldu. Ama Konya stadı yüzde elli kapasiteli alım olmasına rağmen çok boş kalmış. Bunun nedenlerini sayacak olursak tekrar kapanma,kombine fiyatlarının yüksek olması ve aşılanmayan taraftar sayımızı gösterebiliriz. Fakat hafta sonu oynanan Avrupa maçları tıka pasa dolu olması orda da aşılanma isteniliyor mu diye düşündürüyor insanı.

Maça gelecek olursak iki haftada altı puan toplamak ligin başlangıcı olarak iyi puan. Geçen hafta kazanılan Sivas maçının tesadüfü olmadığı Başakşehir maçı ile tescillenmiş oldu. Takımımız gerçekten bu sezon adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Agresif top oynamayla ileride rakip takıma baskı yaparak ne denli organize olduklarını kamuoyuna göstermiş oldular. Ben lig başlamadan önce ilk üç haftadan korkuyordum açıkçası. Ama gelin görün ki iki haftada alınan puanlar endişemi azaltmış oldu.

Geçen sezona göre mevcut yapısını ve teknik ekibiyle devam eden temsilcimiz ileriki haftalar için taraftarına güven veriyor. Lakin hala aynı yerdeyim iyi bir santrafor alınırsa bu takımın önünde duramayacağı rakip olmaz. Biraz da defans da hataları azaltmamız gerekiyor. Rakip Başakşehir dakikalar kırk ikiyi gösterdiğinde daha bizim rakip alanımıza gelememişti. O yapılan hatalar yüzünden ilk geldiklerinde de golü yemiş olduk. Oldum olası kaleciye verilen geri paslardan her zaman korkmuşumdur. Korkmamın sebebi aynı bu golde yediğimiz gibi de oldu.

İkinci yarıya başlandığında aynı ilk yarı olduğu gibi önde baskı yaparak başlamış oldu temsilcimiz. Baskı da sonuç verdi ve ikinci yarının ilk dakikaları golü de bulduk. Golü bulduktan sonra da baskıya devam eden Konyaspor aynı geçen haftadaki sok dakika golü ile kazandığımız Sivas maçında olduğu gibi Cikaleshi’nin güzel kafa golüyle sahadan galibiyetle ayrılmış oldu.

Haftaya zorlu bir deplasman olan Adana Demir sporla oynayacağımız maç var. Yıldız oyuncuları toplayan rakibimiz lige iyi bir başlangıç yapamadı. Konyaspor maçı onlar için ayrı bir maç havasında geçecektir. Umarım deplasmanda da Adana Demir spor’dan puan ya da puanlar alıp yolumuza devam ederiz.

 

  

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR