İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

ALTIN DEĞERİNDE PUAN

ALTIN DEĞERİNDE PUAN

Bu saatten sonra takımların oynadığı oyunun hiç bir önemi yok. Sen doksan dakika boyunca çok kötü bir futbol oyna ve maçın bitimine dakikalar kala şans faktörüyle maçı kazan. Artık oyuna değil sonuca bakacağız. Pazar akşamı da tam böyle bir sonuçla Konyaspor sahadan galibiyetle ayrılmış oldu. Alt sıralardaki rakiplerinin puan kaybettikleri bir haftada bu üç puanın Konyaspor için umut ışığı olacağı düşüncesindeyim

Rizespor maçı Konyaspor için devam ya da tamam niteliğinde bir maç oldu. Konyaspor haftalar sonra galibiyetle ayrılarak kendini bir nebzede olsa rakibinin sırtına basarak bataklıktan kurtulmuş oldu. Ligde sadece kendi evinde üç galibiyeti bulunan temsilcimiz aynı Kayseri maçında olduğu gibi son dakika golüyle penaltıdan kazanmış oldu.

Fakat şunu belirtmeliyim o son dakika golü olmasa bu takımın gol atma becerisi olmadığından dolayı sahadan galibiyetle ayrılamazdı. Maç adına organize bir oyun atak göremedik. Hele ki önceki haftalarda takımı sırtlayan Miloseviç ve Jonsson’da takım arkadaşlarına uyup çok kötü bir futbol oynadılar. Sadece hırsla ve istekle oynayan Alper Uludağ vardı. Zaten çoğu ataklarda sol kanattan yapıldı. Bu maç oyuncular içinde bir özgüven oluşmuştur. Ligin sonuna yaklaştıkça oyunculardaki stres de ister istemez çoğalıyor.

Artık hafta içi oynayacağımız bir Gaziantep maçı var. Bu maç Konyaspor için dönüm maçı. Bu maçtan da galibiyetle ayrılırsak ligde kalma durumumuz netleşecek gibi gözüküyor.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR