Doç. Dr. Mustafa Topkafa

Doç. Dr. Mustafa Topkafa

Aman Nazar Değmesin         

Aman Nazar Değmesin         

Konyaspor bu sene lige çok iyi bir başlangıç yaparak puan tablosunda ilk 10`da yer almaya başladı. Son 4 yıldır yaşadıklarımızı düşününce bu günlere ne kadar çok şükretsek az olur diye düşünüyorum. Puan tablosuna baktıkça keyiflenmemek elde değil. Bu keyfi yaşatan önce futbolcularımıza,  sonra teknik ekibimize ve en son da yönetimimize teşekkür ediyorum.

Köşemizde yazımıza bu cümleler ile başlamak da ayrı bir mutlulukmuş. Çok şükür...

Bu hafta evimizde kardeş kulüp Erzurumspor`u konuk ettik. Maçın ilk dakikalarında konuk ekibin savunma oyuncusunun büyük hatası sonucunda hem penaltı kazandık hem de rakip on kişi kaldı. Uğur`un penaltıdan attığı golle öne geçen takımımız ilk yarıyı bu skor ile tamamladı. İkinci yarıda da Amir`in enfes golüyle skoru 2-0 a getirdik ve maç da bu şekilde sonuçlandı.

Her iki yarıda da takımımız sahada 1 kişi fazla olmanın üstünlüğünü kullanarak rölanti bir oyun sergiledi. Açıkçası 2. golü bulana kadar ben çok rahat değildim. Ta ki Amir golü buldu o zaman rahat bir nefes aldım. Muhtemelen birçok taraftarımız da benim gibi düşünmüş olacak ki sosyal medyada oynanan oyundan rahatsızlığını dile getiren paylaşımlar oldu.

Takımımızda oynamayan oyuncuların fazlalığı bizleri ziyadesiyle rahatsız ediyor. Ancak oynayan oyuncuların sanki sürekli 11`deymiş gibi oynamaları da yine çok mutlu ediyor. Özellikle bu hafta ilk 11`de başlayan Uğur, Hurtado, Amir ve Erdon`un performansları çok iyiydi. Sonradan giren Ömer Ali ve Shengelia da bizlerin önümüzdeki günlere umutla bakmamıza neden oldu.

Bu senenin en iyi transferi bana göre Amir. Amir bu sene çok iyi başladı ve milli maçtan sonra oynanan maçta sakatlanmasına rağmen dönüşü oynadığı günleri aratmayan nitelikteydi. Bu cümleleri geçtiğimiz yılları göz önünde bulundurarak yazıyorum. Geçtiğimiz hafta Alanya maçında çok hata yapmasına rağmen bu maçta çok daha iyiydi. Oynadığı güzel oyunun hediyesi olarak da bu hafta kariyer golünü attı.

Son olarak; İsmail hocaya değinmek istiyorum. İsmail Hoca son haftalarda muazzam bir performans sergiliyor. Özellikle sahaya sürdüğü oyuncular ve oyuna müdahaleleri kusursuz. Hocamız elindeki oyuncuları en iyi şekilde ve en doğru kurgu ile oynatmaya çalışıyor. Oyuncuların performanslarına bakıldığında forma adaletine dikkat ettiği de net bir şekilde görülüyor.  Adaletin olduğu yerde de ne bir huzursuzluk ne de bir başarısızlık ortaya çıkıyor. Hocamızı tebrik ediyorum ve bu şekilde devam etmesini gönülden temenni ediyorum.

Alınan sonuçlar ve takım içindeki mutluluk ortada olunca insanın uzun uzadıya yazı yazmaya ihtiyacı olmuyor. Bu nedenle da yazılar kısa oluyor. Bu başarıların, güzelliklerin ve mutlulukların daim olmasını diliyorum. Allah nazarlardan korusun.

Saygı ve Selamlarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Doç. Dr. Mustafa Topkafa Arşivi
SON YAZILAR