İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Kartal Uykudan Uyandı…

Kartal Uykudan Uyandı…

Süper Ligin 33.haftasında deplasmanda şampiyonluk için oynayan bir Trabzon bir de alt taraftan kurtulmak için oynayan Konyaspor vardı.İki takımın mücadelesinde kazanan Konyaspor oldu.

Lige başlarken ne umutlarla başladık. Ne umutlarla bitirdik. Koskoca sezonda yirmi altı gol atmış bir takım son iki maçta sekiz gol attı. Ligin bitimine beş hafta kala her kez artık eline bir hesap makinası alıp hangi maçlarda puan alıp hangi maçlarda puan alamayacağımızı hesaplıyordu. Alacağımız maçları alamadık alamayacağımız maçları aldık. Demek ki hiçbir maç oynanmadan skoru belli olmuyor. Lakin artık Konyaspor için lig bitmiş oldu. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Alanya maçı Konyaspor için formaliteden bir maç olacak.

Trabzon maçına gelecek olursak orta alanda Amir’in kaybettiği bir topla devamında kaleci Ertuğrul’un hatasıyla daha maçın başında geriye düşmemiz sıkıntılı bir durum oluşturmuştu. Konyaspor geri düştü düşmesine ama gözümüzde kulağımızda diğer maçlarda gidip geliyordu. Bizler olarak zaten bu maçı kağıt üzerinde kaybetmiş gelecek hafta Alanyaspor’u yenerek ligde kalırız hesapları yapıyorduk. Ama gel görün ki Konyaspor önümüzdeki maça bırakmak istemedi. Koca bir sezonda hiç bir şey yapamayan Bajic o enfes kafa vuruşuyla beraberliği getirdi. Ama maç berabere giderken yine uydurma penaltıyla Konyaspor’u yakmaya çalışan bir hakem korosu vardı. Anlayamadığım böyle nasıl bir penaltı çalınıyordu. Çalınsa bile Var’daki hakem neden Atilla Karaoğlan’ı ekrana davet etmedi.

İlk yarı berabere biterken ikinci yarı Konyaspor üç bir geriye düşünce maç gitti dedik. Ama ne olduysa Shengelia’nın oyunu skoru değiştirdi. Bazen insan istemesede Jevtovic iyi ki oyundan çıktı demeden edemiyor. İnanın Trabzon maçını alamasaydık gelecek hafta Alanyaspor maçı daha stresli olacaktı. Hatta ikili üçlü vede dörtlü averaj bile olması söz konusu idi.

Bir sezonda takımı adına istenileni veremeyen Bajic ve Thuram bu maçta takımını ipten aldı. Tabiiki önceliği Shengelia’ya yazmak gerekiyor. Bize bu sezon çok çektirdi bu oyuncu grubu ama hepsine bizi ligde bıraktıkları için sonsuz teşekkürler.

Artık gelecek hafta oynanacak Alanya maçıyla sezon kapanacak. Alanya maçı oynandıktan sonra buradan yazılacak çok şey var.Sadece bir hafta daha bekleyip sevincimizi bozmayalım.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR