Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

KONYA’DA ASLA GÖREMEYECEĞİNİZ  BİR  AFİŞ!

KONYA’DA ASLA GÖREMEYECEĞİNİZ  BİR  AFİŞ!

       Bizim Belediyecilik yıllarımızda Belediye faaliyetlerini tanıtmak veya duyurmak amaçlı  harcamalar Sayıştay denetimine takılır ve “kamu tanıtımına gereksinim yok, kamu yararına olmayan harcama” cümlesiyle zimmet savunması istenilirdi. Artık Belediyeler hem imkanlar hem de yetki anlamında çok farklı yapıdalar. Ankara’da bir ilçe Belediye Başkanı hizmetteki bin gününü “muhteşem” sıfatıyla nitelemiş ve Ankara’yı afişlerle donattı. Kendi görüşüne saygı duyuyorum..  Böyle bir afişi Konya’mda asla göremezsiniz. Muhteşem eserler yapılmaması değildir görememe nedeniniz. Başkanlarımızın muhteşem eserleri oluyor, tebrik ediyoruz; geç gelen veya eksik bulduğumuz hizmetlerini eleştiriyoruz; sağolsunlar hoşgörüyle karşılıyorlar. Bizim başkanlarımız hizmetlerini ve kendilerini övmeye gerek görmüyorlar. Halkın takdiri ve beğenmesi yetiyor onlara. Hizmetlerinin çoğunun tanıtımında bile yetersiz kaldıkları söylenebilir. Gerçekten ciddi tevazu sahibi kişilikleri var değerli Belediye Başkanlarımızın. O nedenle iddia ediyorum böyle bir afişi kentimde asla göremeyeceğinizi.

       Başkanlarımızın tevazu ve güzel hizmet yarışlarının devamını diliyorum.

5-043.jpg

 

EĞLENCE ALANI VE YURTLAR BİR ARADA OLMALI MI?

        İstanbul yolunu Ankara yoluna bağlayan yol civarı bölge biliyorsunuz Konya’mın eğlence mekanlarının toplandığı bölge. Üniversiteye yakınlığı nedeniyle bu bölgeye kız yurdu da dahil öğrenci yurtları planlanması ve yapımı güncel bir konu. Ben bir süre sonra kız yurtları, erkek yurtları ile bu mekanların bir arada bulunmasının sakıncalı olacağını düşünüyor ve Belediyelerimizi bugünden bu konuda planlama yapmaya davet ediyorum. Saygıyla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR