İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Şükürler Olsun…

Şükürler Olsun…

Hep aynı senaryo…

Bu senede ligin bitimine üç hafta kala ligde kalmayı büyük oranda garantiledik.

Şöyle düşmemeye oynayan takımlara bakıyorum da yine geçen seneki takımların aynısı. Tek fark geçen sene şampiyon olmuş takım olan Başakşehir F.K. oda düşmemeye oynuyor.

Anlayacağınız değişen bir şey yok.

Kurumsal olarak hareket etmezseniz bu tür sonuçlar kaçınılmaz oluyor.

Bu kulüpler geçen sene pandemiden dolayı lig de düşme olmayınca bu seneyi de aynı geçecek sandılar lakin umdukları gibi çıkmadı. Zaten düşmeme gibi bir durumun söz konusu olmayacağını Federasyon Başkanı Nihat Özdemir’in açıklamalarında belliydi.

Konyaspor’a gelince aynı geçen seneki durumdan bir fark yoktu. Geçen senede son haftalar ligde kalmayı garantilemiştik.

Artık gelecek sezon Konyaspor’un yüzüncü yılı. Bakalım yönetim gitmezse ne gibi hamleler yapacak. Taraftar şehir her kez bu yönetimin son kullanma tarihinin dolduğunu düşünüyor. Lakin bilirsiniz koltuklar kolay kolay bırakılmaz. Ne olacak önümüzdeki günler de göreceğiz.

Birilerinin oğlu diye birilerinin akrabası diye transfer yapmayalım lütfen. Yoksa o yapılan transfer Konyaspor’a zarar veriyor. Bir mevkide beş oyuncu varsa altıncısını almayalım. Başka mevkilerde yetersiz olan bölgelere bakalım.

Konyaspor’un artık İlhan Palut’la devam edecekse kimlerin gidip kimlerin kalacağını bir an önce belirlenmesi gerekiyor.

Aynı önceki sezonlarda yaşanan sıkıntıları yaşamamak için işi baştan tutmak lazım ve gerçekten maliyeti düşük oyun bilgisi yüksek oyuncuları bulmamız lazım.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR