İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Yönetim bu işi biliyor

Yönetim bu işi biliyor

Konyaspor’da yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı bugün başlayacak. Temsilcimiz şu zamana kadar Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını şekillendirdi.  Sezonu üst sıralarda bitirmek ve Avrupa kupalarına gitmek için ince eleyip sık dokuyan yönetimde her şeyi Kocaman’a bırakmış durumda. Kamp çalışmalarını Bolu’da sürdürecek olan Konyaspor takıma yeni katılan Bajic ve Alper Uludağ’ın da kampta olacağı tahmin ediliyor. Fakat sakatlıkları bir türlü geçmeyen Hurtado ve Diagne’nin Bolu’daki kampa yetişmesi zor gözüküyor.

Taraftar olarak takıma kimlerin geleceği ve bir taraftan da takımdan kimlerin gideceği merak konusu. Son alınan bilgilere göre Konyaspor’un Astana’da forma giyen savunma oyuncu Boşnak Marin Anicic ile büyük ölçüde anlaştığı konuşuluyor.

Geçen sene hem fiyatların yüksek olması hem de taraftarın ilgisizliğinden dolayı kombine satışları düşük olmuştu. Bu sene yönetim iyi bir karar alarak herkesin cebini zorlamayacak fiyatlar belirledi. Bence de makul olan bu fiyatlardan dolayı ve Aykut Kocaman’ın takımın başında olmasından dolayı iyi bir kombine satışı olduğunu düşünüyorum. Şuan için 11 bin sayısı geçilmiş durumda. Yaklaşık 10 günde erişilen rakamlar sevindirici boyutta. Umarım ki lig başlamadan 20 bin rakamına rahatlıkla ulaşacağız.

Seyirci sırasında dört büyüklerden sora gelen Konyasporumuz bu sezon iyi bir taraftar şovu yapacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Konyaspor hazırlık kampını iyi geçirir, fikstür başlangıcı da kısmetli olursa bu sezon beklenen başarıya adım atacağımıza inanıyorum. Camia kenetlenmiş durumda, yönetime ve teknik kadroya inanılmaz bir destek var. Takım içerisinde de birlik ve beraberlik rüzgarı esiyor. Kolay kolay her takımda olmayacak kuvvetli bir bağ oluşmuş durumda. Yeni oyuncular da bu havaya çabuk adapte olacaktır. İnşallah güzel günler yakın…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR