İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Destan Yazmaya Devam Çocuklar...

Destan Yazmaya Devam Çocuklar...

A milli takımımız Hollanda ve Norveç karşısında aldığı net skorlarla destan yazmaya devam ediyor. Önceki yıllara nazaran daha üst bir futbol sergileyen milli takımımız 2022 yılında Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'na gitmek için biz de varız dedi.

Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Dünya Kupası hayalimizi de gerçekleştirmek istiyorduk.

***************

Uzun zamandır böyle bir heyecan yaşamamıştık ya da Milli Takım bize böyle bir heyecan yaşatmamıştı. Eski yılların geri geldiği düşünülürse önümüzde bu milli takımın yenemeyeceği bir takım yoktur.

***************

 Hollanda milli takımına göre çok farklı bir tarzda oynayan Norveç'e karşı sahadan net skorla ayrılmak başlı başına bir başarıdır.

***************

Cumartesi akşamı oynanan Norveç maçının ilk dakikaların da  Ozan Tufan'ın jeneriklik golü ile Milli takımımız öne geçmeyi başarıyor. Avrupa'nın yeni parlayan yıldızı olarak öne çıkan Norveç'in ikiz kuleleri olarak tabir edilen Sorloth ve Haaland'ı maç bitinceye kadar defans oyuncularımızın geçit vermediği bir maç oldu. Takımımızın oynayan oyuncularından yedek oyuncularına kadar ve hatta teknik ekibine kadar alınların akıyla bu maçı hak ettiklerini düşünüyorum.

Şimdi sırada bugün oynanacak Letonya maçı var. Bu maçtan da galip ayrıldığımız takdirde Dünya Kupası biletinin bir ucu gözükmüş olacak.

***************

 Çünkü Türk Milli Takımı bir takımdan daha fazlasını istiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR