Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

KONYASPOR ANKARA FUTBOL OKULU; VAR MI YOK MU?

KONYASPOR ANKARA FUTBOL OKULU; VAR MI YOK MU?

Altyapı; konumuzla ilgili tanımı Türk Dil Kurumu Sözlüğüne göre “bireyin edindiği bilgi ve birikim”

Hep tartışılan şekli ile Türk Sporunun kurtuluş reçetesi. Futbolda bütçeleri dibe vurmuş takımlarımızın yaşama umudu. Hatta Konyaspor için çok şey yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tahir Akyürek’e göre “son iki sezondaki başarıların tesisleşme ile birlikte nedeni” (Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmedeki demeci-Mart 2018)

Altyapıya önem veren Atiker Konyaspor’un resmi internet sitesine göre Ankara’da 5-15 yaş grubuna hizmet veren, antrenmanların yıl boyu sürdüğü, şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz Konyaspor Ankara Futbol Okulu var. Batıkent semtinde Enes Halı Sahada Mustafa ve Furkan hocalarımız ile çalışmalar devam ediyor. Bu fırsattan yararlanmak istediniz, çocuğunuzun-torununuzun elinden tuttunuz, gittiniz Enes Halı Sahaya ve Mustafa veya Furkan hocamıza gencimizi teslim ettiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun; Ankaragücü altyapısı bir oyuncu kazandı. Resmi sitemizdeki bilginin aksine burada hocalarımız Ankaragücü altyapısı için çalışıyor.

Konyaspor Ankara Futbol Okulu ile ilgili yanlış bilgi resmi internet sitemizden acilen kaldırılmalı. Elbette eğer başka bir mekanda başka hocalarla çalışılıyorsa bunun da duyurusu yapılmalı. Zor günler geçiriyor ekibimiz, birlik beraberlik içinde ligde kalacağız inşallah ama mutlaka bir sorumlusu olduğuna inandığım resmi internet sitemizle ilgili bu ciddiyetsizlik niye? Saygı ile.

--001.jpg

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR