İsmet Karababa

İsmet Karababa

Önemli puan

Önemli puan

Ekibimiz ligde kalma adına zorlu bir viraja girdiği ligin 23 haftasında rakiplerimizden Ç.Rizespor ve Akhisarspor'un deplasmandan puan çıkardığı, Eskişehirspor ile Karabükspor'un kendi sahalarında birer puan aldıkları bir haftada bizimde puan çıkarmamız en azından avantajımızı korumamız gerekiyordu.

İstanbul Başakşehirspor ligde oynadığı 22 maçta yediği 15 golle ligin en az gol yiyen takım olma özelliğine karşın ekibimizde attığı 19 gol ile ligin en az gol atan ve deplasmanda en az puan toplayan takımı olma özelliğine sahip olması yanında Djalma, Ömer Ali ve Marica gibi önemli futbolcuların eksikliği de eklenince bizim açımızdan puan çıkarmak zor görünüyordu ve zor olanı sahaya koyduğu mücadele ile başaran ekibimiz haftayı puan ile kapatmış oldu.

Genelde deplasman maçlarımızda hakem hatalarından canı yanan ekimiz bu kez Halis Özkahya'nın hatasız yönetimi ile Kaleci Kaya'nın yerinde müdahaleleri puan almamızdaki önemli etkendi diyebilirim. Maçın 37 ve 65.dakikalarında Hasan Kabze'nin kale sahası içinde kaçırdığı veya Kaleci Volkan'ın çıkardığı pozisyonlardan biri gol olsa zor deplasmandan üç puan ile dönebilirdik.

Maçta beklerimizin vasat görüntüsünü Ali Turan ile Vukoviç'in başarılı oyunu kapatırken, Yeni transferlerimizden Mahlangu'nun hareketli ve çabuk oluşu ile orta sahamıza dinamizm getirirken Kenan'ın daha hazır olmadığı görüldü. Aykut Hoca 81. dakikada yaptığı Rangelov ile Recep hamlesi üç puan içindi ancak süre bunun için yeterli olmadı. İkinci yarıya Kenan yerine Rangelov'u oyuna alarak başlamış olsaydı belki de üç puanı kazanan taraf olacaktık.

Her şeye rağmen İstanbul Başakşehirspor gibi ligin istikrarlı takımından deplasmanda puan almak önemlidir. Kasımpaşa maçından alacağımız üç puan ekibimizin ligdeki seyrini değiştireceğinden Fenerbahçe maçında olduğu gibi camia kenetlenmeli, taraftarımız maça gereken ilgiyi ve desteği göstermelidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İsmet Karababa Arşivi
SON YAZILAR