İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

SESSİZ GECE

SESSİZ GECE

Öncelikle maçın detaylarına geçmeden önce pazartesi sabaha karşı meydana gelen Alanyaspor camiasına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Önce pazar günü oynanan maçtan galibiyetle ayrılan Anadolu Selçukspor’umuzu tebrik ederim. Umarım ve dilerim ligin son maçı olan Menemen Belediyespor’u da kendi evinde yenerek ligde kalır. Son hafta Fethiye ve Bandırma’nın kendi aralarında oynayacak olması da bizim için bir avantaj gibi gözüküyor. Yani kendi ipimizi kendimiz keseceğiz.

Konyaspor’umuza gelecek olursak maçtan önce on haftadır galip gelemeyen takımın liderlik hesapları yapan bir takımla oynayacak olması maçın ne denli zor geçeceğini gösteriyordu. Spor camiası Galatasaray Konya’ya üç atacak beş atacak diyorlardı. Demek ki neymiş maç oynanmadan kazanılmıyormuş. Ahhh bir de Ömer Ali ayağına gelen topları biraz iyi değerlendirseydi belki maçtan biz galip ayrılacaktık. Ama olmadı buna da şükür.

Geçen haftaki Ankaragücü maçında takımın biraz toparlandığını görmüştük. Aynı bu maçta da takım önceki maçlara göre biraz daha derli toplu oynadı. Her iki takımında kaleyi bulan doğru dürüst şutu yok. Daha doğrusu Galatasaray’ın kaleyi tutan şutu yok. Açık söylemek gerekirse bir puan iki takımı da memnun etmemiş gözükse de bizim adımıza ilerisi için sevindiricidir. Gelecek hafta tahminim odur ki Alanyaspor’un kendi futbolcularının psikolojisi bozuk olduğundan dolayı maç ertelenebilir. Federasyon ne karar verecek hep beraber göreceğiz. Ligin kalan dört maçında daha organize olan bir Konyaspor beklemekteyiz. Umarım dileklerimiz gerçekleşir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR