İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Tatsız Tutsuz Bir Maç

Tatsız Tutsuz Bir Maç

Konyaspor milli aranın ardından evinde konuk ettiği Malatyaspor’la berabere kaldı. Her zaman bu takımla oynadığımız maçlardan korkmuşumdur. Hele ki geçen sezon ne oldu bitti ise her şey Malatyaspor maçıyla başlamıştı. Ligin beşinci haftasında oynadığımız bu maçtan da takımımız yine sahadan beraberlikle ayrılmış oldu.

Konyaspor için mutlak galibiyet olarak görünse de bu maç hem oyuncular için hem de bizler için tatsız tuzsuz bir maç oldu. Milli maçlardan sonra nedense takımımız hep bir rolanti de gitmeye başlıyor. Maç gerçekten her iki takım içinde beraberlik haklı bir puandı. Sahada her iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı ve sahadan aynı skorla ayrıldılar. Yalnız maçtan çok İsmail Kartal’ın dakikalar seksen beşi gösterdiğinde yani golden iki dakika sonra Kravets’in yerine Oğuz Kaan’ı almasının nedenini bir türlü anlayamadım. Orta sahayımı güçlendirmek istedi yoksa topun bizde durmasınımı istedi orasını bilemeyiz. Maç berabere giderken hayatında doğru dürüst oynamayan bir oyuncu yerine sahaya Miya sürülemezmiydi bunu sormak gerekir.

Takımımız bu beraberlikle oynadığı dört maçtan üçünü berabere bitirmiş oldu. Önceki haftalarda oynadığı maçlara bakacak olursak bu maç gerçekten kötü bir maç oldu. Fakat bu şekilde beraberliğe abone olursak ligin sonunu getiremeyiz. Lig gerçekten uzun bir maraton kadronuzda da yeterli kalitede oyuncu olmayınca nasıl olacak hep beraber göreceğiz.

Beşinci hafta maçları oynanmadan önce federasyonun almış olduğu kararla locaların yüzde ellisi kadar seyirci alınmasına karar verildi. Fakat bunun yerine statların hepsi için belli bir oranda seyirci alınması bana göre daha doğru bir karar olurdu. İlerleyen günlerde de bununla da  ilgili bir karar alınıp seyircilerin yerlerini alması çok güzel olacaktır.

Önümüzde yine cumartesi oynanacak bir Gaziantep maçı var. Zaten hem beraberliğe hem de Cumartesi günlerine aboneyiz. Bu maçtan istediğimiz bir sonuç alırsak yukarıları hedefleyen bir takım oluruz. Yok kötü bir sonuçla dönersek aşağıyı hedefleyen bir takım gibi görünürüz. 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR