Dean Guild

Dean Guild

When optimism overtakes disappointment / İyimserlik hayal kırıklığını yendiğinde...

When optimism overtakes disappointment / İyimserlik hayal kırıklığını yendiğinde...

It’s that time of the week, when our disappointment from the weekend has dissipated and our hopes and enthusiasm for the Kayseri match has overtaken us.

Our new coach has been very busy, both on and off the field. From interviews on KONTV to meetings with fans leader Ibrahim Apalı. The messages received from these meetings has been very positive.

Our hope is that both fans & players get behind our new coach, and that the players can implement his vision on the pitch. (From what has been said in the interviews, I am very excited to see if our coaches’ vision can be implemented.)

We hope and pray that our long road to recovery starts in Kayseri. As always, our fans will travel in numbers and make the loudest noise, from before the match starts and until well after the match has finished. 

Our hope is that we can rejoice with our players at the end of the match, like we did after the Denizlispor and Kasımpaşa matches earlier in the season. If we can recapture the feeling from these matches, then we will know that we ARE on the road to recovery.

 

İyimserlik hayal kırıklığını yendiğinde...
 
Hafta sonundan kalan hayal kırıklığımız dağıldığında, Kayseri maçına yönelik umutlarımız ve coşkumuz bizi tazeledi. 

Yeni teknik direktörümüz hem sahada hem de saha dışında çok yoğundu. KONTV'deki röportajından taraftar lideri İbrahim Apalı ile görüşmesine kadar... Bu görüşmelerden çıkan mesajlar çok olumlu.

Umudumuz, hem taraftarların hem de oyuncuların yeni hocamızın arkasında durmaları ve oyuncuların onun vizyonunu sahaya yansıtabilmesi. Röportajlarda söylenenlerden, teknik direktörümüzün vizyonunun uygulanıp uygulanamayacağını görmek için çok heyecanlıyım.

Uzun lig yolunda yeniden  toparlanmanın Kayseri’de başlamasını umuyor ve dua ediyoruz. Her zaman olduğu gibi, çok sayıda taraftarımız deplasmana gidecek ve maçın başından sonuna kadar takımları için en güçlü tezahüratı yapacak.

Sezonun başlarındaki Denizlispor ve Kasımpaşa maçlarından sonra yaptığımız gibi maç sonunda da oyuncularımızla sevinebilmeyi  umuyoruz. Eğer bu maçlardan sonraki duyguyu tekrar kazanabilirsek o zaman düzelme yolunda olduğumuzu bileceğiz.
 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Dean Guild Arşivi
SON YAZILAR