İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar…

Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar…

Ligin ikinci yarısı ilk maçında Ankaragücü ile oynanan maçta çok pozisyona girip gol atamamak bir şans faktörüydü. O son saniye golü gelmese gerçekten her kes çok üzülürdü. O kadar pozisyona girip kalenin içine girmeyince o topun şansında yanımızda olmadığını söylemiştim. Bu maçtan sonra oynanan Galatasaray maçında ise Konyaspor ‘un sahada hiçbir varlık gösterememesini hemen hemen her kes eleştirmişti. Transfer döneminin 31 Ocak itibari ile bitip Konyaspor ‘un sadece üç bölgeye transfer yapması ister istemez spor kamuoyunu tedirgin etmişti. Fakat yapılan transferlerin ne kadar yerinde olduğunu da Antalya maçında görmüş olduk. Transfer yapmak için hiçbir zaman transfer yapılmaz. Çünkü bunu Antalya maçında görmüş olduk. Rakip bizden bir o kadar çok transfer yapmış oldu ki ama maçı izlerken transferlerin yapılmasından ziyade takıma yeni gelen oyuncuların oturması gerekiyordu. Maça bakacak olursak bütün istatistiklerde Konya rakibine karşın üstün. Top çalmada topla oynamada şutta vs. ama gel görün ki şans da biraz yanımızda olsa deplasmandan beraberlik değil de galip ayrılabilirdik. Yeni transferler Thuram , Guilherme ve Robert Mak ‘ın takıma o kısa sürede nasıl adapte olduğunu gördük. Bir başka yönden de şöyle bakacak olursak taraftarında istemiş olduğu bu oyuncuların hamle oyuncusu değil de ilk on bir oyuncusu olduğunu belirtmelerine rağmen bu maçta Aykut hoca taraftarında sesine kulak verip ilk on bir de oyuna başlamış oldular. Skubic ‘in yerine Guilherme ile başlaması Aykut hocanın çok doğru bir karar idi. Artık oyuncularda yedek kalma korkusu oluşmalı. Skubic eski Skubic değil performansı gerçekten çok düşük. İnşaallah ileriki zamanlarda düzelir. Antalya maçından önce önümüzde Fenerbahçe maçına kadar altı maçlık bir periyot olduğunu ve bunlardan en aşağı on iki puan çıkartmamız lazım. Lazım ki aşağı ile bağımızı koparmamız ve yönümüzü yukarıya doğru bakmamız lazım.

 Birde şu sıkıntı var Federasyon lig maçlarını ayarlarken hangi kıstaslara göre ayarlıyor onu bilmek lazım. Çünkü Konyaspor ‘un oynayacağı bütün maçlar hep cumartesi gelmesi tuhaflıktır. Bunun için yönetim ve büyüklerimiz ne düşünüyor merak ediyorum. Bir takımın maçları hep mi Cumartesi gününe verilir anlamakta zorlanıyorum.

Önümüzde zorlu bir Denizli maçı var bu maçı mutlak kazanmamızdan başka çare yok. İnşaalah Konyaspor’ u güzel günler bekleyecek ve bunu hep birlikte göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR