İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Kalitesiziz Arkadaş…

Kalitesiziz Arkadaş…

Evet bazıları bana bu yazdıklarımın için kızabilir daha ileriye gidip küfür de edebilir. Ama sonuç bu kalitesiziz arkadaş. Yedek kulübemizde oyunu değiştirecek oyuncu yok. Türk futbol tarihinde belki bir ilk olmuş oldu. Serkan’ın daha maçın otuzuncu saniyelerinde kırmızı kart görmesi ve Alper’in çıkması da ayrı bir olay. Sonuçta birisi çıkacak. Fakat sol kanat oyuncusu Alper’in yerine stoperden ya da bir başka oyuncu çıksa olmaz mıydı.  Ama keşke Serkan gibi profesyonel bir kaleci o topu bıraksa da kalemizde gol olsaydı. Neden mi? Çünkü daha oynanacak doksan dakika bir oyun var ve oyunu lehimize çevirebiliriz. O an o kararı iyi vermek lazım. Serkan topu eliyle alarak o şekilde bir karar verdi. Ertuğrul da maça girer girmez frikikten barajı yanlış kurdurup kendi tarafından gol yiyince oyun bir anda zaten değişmiş oldu. Golden sonra Konyasporlu oyuncular beraberliği yakalamak için uğraştılar ise ikinci golü de yiyince olay orda bitmiş oldu. Yalnız sezon başından beri hocamızla benim ters düştüğüm bir konu var o da Amir.

Sevgili hocam Amir takıma katkı vermiyor, oynayamıyor oynayamadığı halde neden oyuncu tercihlerinde Amir’den yana kullanıyor bir türlü anlam veremiyorum. Hele de dakikalar seksen beşi gösterdiğinde ki uzatmalarda üç dakika vermiş oldu hakem. Oyuncular zaten doksan dakika koşmaktan yorulmuş ama oyuncu değiştirmekte geç kaldık. Amir ve Erdon Daci bu takıma katkı veremiyor. Diyeceksiniz ki yedek de hangi oyuncu katkı verebilir. O da doğru yedekteki oyuncularımız biz ve taraftara güven vermiyor. Tamam borçlanmayalım diyoruz kendi unumuzda kavrulalım diyoruz. O zaman bu takımında Avrupa ya da üst sıralarda ligi bitirmek için her kez çok şey beklemesin. Konyaspor düşmez bu bir gerçek. Fakat üst sıralara da oynayamaz. Orta sıralarda döner dururuz. Önümüzde zorlu bir Fenerbahçe maçı var artık oyuncular Malatya maçını unutup önlerine bakmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR