İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

ACI VE SANCI BİR ARADA

ACI VE SANCI BİR ARADA

Konyaspor puan kaybetmeye kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezon görünen o ki böylede bitecek. Dokuz haftadır kazanamayan bir Konyaspor var, kazanmak için gereken çaba ise yok. Böylede gittikçe taraftar arasında artık çatlak sesler de yükselmeye başladı. Ama yapacak bir şey yok. Bu sezonu bu şekilde bitirip gelecek sezon için ne yapmak gerekir onu konuşmak gerekir.

Allah’tan düşme potasında olan Bursa ve Göztepe’nin kaybetmiş olması da bizim için bir vesiledir. Sondan üçüncü takımla aramızda altı puan var. Fakat gelecek hafta oynayacağımız Ankaragücü ve sonraki hafta oynanacak Galatasaray maçlarından da böyle bir futbolla bir umut beklemiyorum. Ama inşallah ben yanılırım. Aykut Hoca’nın dediği gibi bu oyunla bir puan bile fazla. Bu maçı kendi evimizde değil de Sivas’ta oynamış olsaydık kesinlikle kaybederdik.

Artık rakipler Konya’ya geldiğinde bir çekinceleri kalmıyor. Baskı görmüyorlar çünkü takım kendinden gitmiş başka bir takım gelmiş gibi top oynadıkları için. Bu maçta kalecimiz Serkan bile kötüydü. Boşa çıkılan toplarda Sivaslı oyuncular biraz becerikli olsa Konyaspor’u kendi evinde yenip gideceklerdi. Takımda bana göre hırsıyla koşusuyla mücadele eden tek futbolcu Ömer Ali gözüküyordu. Keşke ondaki hırs sadece birkaç futbolcuda olsaydı bugün bu beraberliği konuşuyor olmayacaktık.

Bu hafta bizim için kötü bir hafta oldu ve geçti. Potada Konyaspor’umuz yenildi. Anadolu Selçuk da yenildi. Anlayacağınız bütün takımlarımız yenildi. İkinci ligde kalan üç haftalık periyotta umarım Anadolu Selçuksporumuz arka arkaya galibiyet alırda ligde kalmayı başarır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR