İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Konyaspor Yeni Başkanını Bekliyor…

Konyaspor Yeni Başkanını Bekliyor…

Lig bitti ve çok şükür Konyaspor’umuz bu senede son haftalarda olsa da lig de kalmayı başardı.

Konyaspor için şu üç sezon bütün herkese ecel terleri döktürmeye devam etti. İnşaallah önümüzdeki sezon farklı bir Konyaspor izleriz de alt sıralarda değil bir Sivas Alanya gibi üst sıraları zorlayan bir takım kurarlar.

Şimdi lig bitti ve kongre zamanı gözüktü. Umarım yeni gelecek başkan futboldan anlayan ekibiyle büyük işler yapmayı başarır.

Ama şu üç yıldır gelir gider tablosu o kadar çok bozuldu ki neresinden toplayacak bilemiyorum. Konyaspor spor anlamında hiçbir şey yapamadı ama borçlanma konusunda ben en önde yer alacam diye baya uğraşıldı ve bunda da başarılı oldular.

Alınan oyunculardan bu sezon Ahmet Çalık ‘tan başka şöyle bakıldığında ele sığacak bir oyuncu dahi alınamadı. Tabiiki kulübün içine menajerler sokulursa baba oğul ilişkisi veya ahbap dost ilişkisi olursa bu kulüp batar ve sonra kaybolup gider. İşte bunların önüne geçilebilmesi için gelecek olan başkan taşın altına gövdesini koyması gerekiyor. Şimdi başkan seçildikten sonra yine borç yükü binecek. Gidecek olan oyuncular yerlerine alınacak transferler anlayacağının Konyaspor için zorlu bir transfer sezonu olacak.

Fakat önceliğimiz alt yapıdan oyuncu çıkarmak ve yetiştirmek. Konyaspor bunları yapamadığı takdir de bu borçlar üzerimizde kambur olarak kalacaktır. Umarım yeni gelen yönetim bu önceliği görür ve ona göre yol alır.

Bu kulüp 100. Yılına girerken artık başarılar yakalaması gerekiyor. Asansör takım olmaktan bir an önce kurtulup şanlı armanın arkasındaki taraftarı mutlu etmesi gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR