İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Sessiz Bekleyiş

Sessiz Bekleyiş

Transfer dönemi açılalı yaklaşık yirmi üç gün olmasına rağmen kadrosuna sadece kaleci takviye eden Konyaspor son yılların en hareketsiz transfer dönemini geçirmekte. Rakiplerinin hemen hemen hepsi takviye yapıp kadrolarını güçlendirirken Konyaspor’daki bu sessizlik kamuoyunun ve taraftarını diğer sezonlardaki gibi bir sezon mu geçireceğiz diye akıllara getiriyor. Şu bir gerçek ki Konyaspor’un borcu çok fakat rakiplerinin de borcu çok. Onlar transfer gerçekleştirirken bizlerin yerinde sayması apayrı bir durum.

Yaklaşık yeni sezonun başlamasına iki hafta gibi kısa bir süre kalmasına rağmen istenileni yapamayan yönetim bu kısa zaman için de hangi oyuncularla anlaşma sağlayacak her beraber göreceğiz. Geçen sezon bu takımla zor bir sınav veren temsilcimiz aynı kadroyu hemen hemen koruyor fakat istenilen oyuncuların alınamaması herkesi tedirgin etmekte. Yeni hafta başlamadan hafta içi iki ya da üç oyuncuyla sözleşme imzalanacak denmesine rağmen ortalıkta sadece laf dönüyor.

Yönetimin mali disipline önem vererek ekonomik verilerden vazgeçmeyecek ayağını yorganına göre uzatmak istiyor. Böyle bir düşünceye sahip bir yönetim ise üçüncü kaleci olarak sözleşme imzaladığı yirmi sekiz yaşındaki bir oyuncuyla yeniden anlaşabiliyor. Bunda bir tezatlık olduğunu düşünüyorum.

Fakat yönetimin en önemli önceliği kadroda düşünülmeyen ve maliyeti çok yüksek olan Serkan Kırıntılı ve Hurtado’dan bir an önce kurtulması gerekiyor. Konyaspor için yüksek maliyetli bu iki oyuncu eğer kendilerine bir kulüp bulamazlarsa takımda oynamadan en çok para kazanan oyuncu olacaklar.

Bugün 2020-2021 sezonun fikstürü çekilecek. Umarım temsilcimiz iyi bir fikstür çeker. Bu sezon yirmi bir takımla oynanacağından dolayı haftada bir takımın bay olarak geçecek.

Fransa’da yeni sezonun başlamasıyla taraftarlarda az da olsa stadda yerlerini aldılar. Bu durum Türk futbolu için de inşallah gerçekleşir ve pandemide istediğimiz sonuçları alırsak taraftarlarda kendi takımlarını izlemek için yerlerini alırlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR