İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Sessiz ve derinden yola devam…

Sessiz ve derinden yola devam…

Ahmet Çalık’ sız ikinci maç…

Geçen hafta oynanan Adana Demirspor maçında kimseye nasip olmayacak şekilde Ahmet’imizi uğurlamış olduk. Fakat hiç bir insana nasip olmayacak şekilde tekbirlerle uğurlamasını da bildik. İnsan ne acılara dayanıyor illaki bunun acısı da yüreğimizi kor gibi yakıp geçti. Lakin hayat da devam ediyor

Bu maçta yapılan kötü tezahürattan dolayı Konyaspor PFDK’ya sevk edildi. Sebebi ise kendini bilmeyen üç beş taraftarın küfür etmesinden dolayı. Bir yanda tekbir getirilirken diğer yanda küfür edilmesi hiç ama hiç düzgün bir davranış değildi. Kime küfür edildiğini de her kez biliyor zaten. Buradan bir daha o oyuncunun ismini anmamıza gerek yok. Lakin futbol profesyonel bir oyun olduğu için gidene de zorla kal diyemezsiniz. Kulübümüzün açıkladığı gibi bize formasını terletmek için oynayacak oyuncular gerekli.

Adana Demirspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Skubic ve Rahmanovic Altay maçında cezalı idi. Üstüne bir de Cikaleshi ve yeni transfer Hamilton’un son anda kadrodan çıkarılmasıyla eksik oyuncusu çoğalmıştı Konyaspor’un. Bu iki oyuncunun yerine Endri Çekiçi ve Barış Yardımcı ilk on bir de başladı. Her zaman dediğimiz gibi kulübenin zengin olması lazım. Eğer yukarı sıralar hedefleniyorsa bunu yapmamız şart. Maçın başında Adil’in sakatlanmasından dolayı da orta saha oyuncusu Musa Çağıran’ı sağ stopere koydu hoca. Belirtmek istediğimiz de işte tam da bu. Allahtan milli maç arası girdi ki sakat ve cezalı oyuncularımız evimizde oynayacağımız Giresun spor maçına yetişirler.

Maça seyircisini de arkasına alan Altay maçın başlarında baskıyı arttırdı. Fakat demir kapı olan Konyaspor’un defansı geçit vermedi. Zaten maçın başından sonuna kadar da cılız atakları olmuştu Altay’ın. Konyaspor bu maçtan da galip gelmesini bildi. Fakat yine bir eksik vermiş oldu. Oda kaleci Sehic dört sarı karttan dolayı gelecek maç cezalı duruma düşmüş oldu.

Artık maçların telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Altımızdaki takımların puan kaybetmesinden dolayı üçüncü ile olan aramız bize biraz nefes aldırtır. Artı bir maçımız da eksik durumda.

Umarım Konyaspor bu sezon yapmış olduğu başarıları sonuna kadar götürür.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR