İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Sessiz bekleyiş

Sessiz bekleyiş

Sezon bitti transfer dönemi açıldı. Taraftarlar gibi biz gazeteciler de Konyaspor’un kadrosuna kimleri katıp kimleri göndereceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Kadrosuna eski oyuncusu Bajic’i katan Konyaspor transferde mali yapıyı ve oyuncu dengesini bozmamak için ince eleyip sık dokuyor.

Gündemde olan Aykut Hocanın eski futbolcusu Aatıf’ın da Antalya ile anlaşması ile sol açık bölgeye başka oyunculara bakmaya başlanıldı. Tabii transfer yapılırken bütçeyi de düşünmek gerekiyor. Malum iki sezon önce Konyaspor az daha alt lige düşecekti ve düşmemek için epey maliyeti yüksek oyuncular aldı. Şu anki borçların çoğu da o dönemden gelen sıkıntılardan oluşmakta.

Transfer yapılabilmesi için öncelikle bazı oyuncuları elden çıkarmak gerekiyor. Geçen sezon herkesin bildiği gibi defans ve ileri uçta Konyaspor büyük sıkıntı yaşadı. Şuan Bajic’in alınmasıyla forvet hattında beş oyuncu olmuş durumda. Keza defans hattında da Filipovic ve Diagne’nin devamlı sakatlanması da Konyaspor’u baya bir zorladı.

Temmuz ayında kamp programının başlayacak olmasından dolayı yönetimin bir an önce takıma takviye yapması şart. Ama yapmadan önce nasıl yol ayrımları gerçekleşecek onu göreceğiz. Yakın zamanda kombinelerin de çıkacak olmasıyla taraftarın daha çok maça gelebilmesi için bu transferlerin gerçekleşmesi gerekiyor. Çünkü taraftar yapılacak transferleri beklemekte.

Şuan malum hemen her sektör sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Ülkemizde bir kriz var. O kriz ister istemez Konyaspor’u da etkiliyor. Malum olağan genel kurulda başkanın anlattığı gibi süper lig haklarını elinde bulunduran Katarlı Beinsports grupla ilgili açıklamalarını herkes duymuş ve dinlemiştir. Sonuçları ileriki zamanlarda hep beraber göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR