İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Ser verip sır verilmiyor

Ser verip sır verilmiyor

Konyaspor yönetimi gerçekten ser verip sır vermiyor. Alınacak oyuncular konusunda oldukça ketum davranan yönetim, bir yandan da gönderilecek isimler üzerinde hummalı bir çalışma yapıyor.

Eldeki performansı düşük ve maliyeti yüksek oyuncuları teker teker elden çıkarmaya başladık. Yerlerine gelecek oyuncuları taraftar dört gözle beklemekte. Gazetelerde yazılıp çizilen birkaç oyuncu ismi var ama geçtiğim gün yönetimden bu isimlere yalanlama geldi. Bu oyuncularla ilgilenmiyoruz denildi. Kampın başlamasına az bir süre kalmış olmasına rağmen sadece taraftar bir transfer gördü o da eski futbolcumuz Riad Bajic.

Defansta Uğur Demirok takım bulması halinde gönderilecek futbolcuların başında duruyor. Sakat olan futbolculardan Diagne ve Filipovic’in durumu ise belirsiz. Ne kadar sürede iyileşir tekrar idmanlara dönerler onu ilerleyen günlerde göreceğiz. Malatyaspor, Konyaspor’un iki oyuncusunu kadrosuna kattı ve bu oyuncuların yerine sadece bir oyuncu almış durumdayız. Şu birkaç gün içinde takıma katılacak oyuncuları hep beraber göreceğiz. Umarım kampa yetiştirilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR